Олія з насіння гарбуза є одним з найбагатших масел за складом рослинного походження.Кулінарія країн Центральної та Західної Європи застосовує гарбузове масло в рецептах приготування багатьох страв, а не соняшникова або оливкова.
Як загнивається насіння капусти
Де купити насіння цвітної капусти

Новини

Гарбузове насіння - один з головних джерел цинку.Особливо потрібен цинк організму чоловіків, причому в різному віці: у підлітковому, коли раптом з'являються вугри, виникає себорея, жирна лупа у волоссі, а також в середньому і літньому при таких захворюваннях, як простатит.
Яскраві помаранчеві насіння гарбуза, крім смачної гарбузової каші і безлічі інших смачних і корисних страв, дарують нам ще й чудові й універсальні гарбузове насіння.
Прикладайте гарбузовий м'якуш до ран, їжте кашу при гастриті, а гарбузове насіння при простатиті.

Питання та відповіді

Чим так корисні гарбузове насіння?
Для чого є гарбузове насіння? Невже в гарбузі тільки вони корисні?
Як в кулінарії використовуються гарбузове насіння?


Капуста з насіння

Цвітна капуста з гарбузовим насінням

Час приготування: 10 хв + 10 хв

Калорійність: В 1 порції: 140 ККалорії, 9 гр жирів (детальніше)

Інгредієнти: На 4 порції:

40 гр (1 1 / 2 oz) вершкового масла

1 цибуля-шалот, дрібно порізаний

25 гр (1 oz) гарбузового насіння

25 гр (1 oz) кедрових горішків

50 гр (1 3 / 4 oz) родзинок

1 великий качан цвітної капусти, поламаний на окремі квіточки

Інструкції: 1.Розтопити масло в сковороді, обсмажити цибулю до м'якості.Додати насіння, горішки і родзинки.

2.Тим часом, відварити капусту в підсоленій воді 3-4 хв.Злити і додати до насінням.Добре перемішати і відразу подавати.



Цвітна капуста від себореї

Статті

Всім відомо, що сирі гарбузові насіннячка є одним з найпоширеніших народних засобів боротьби з паразитами - з їх допомогою люди завжди позбавлялися від глистів, а сьогодні їх для цієї мети можуть призначити лікарі.
Опис: десерти Інгредієнти: 400 г молодої моркви 1 ст л меду (апельсинового або іншого) 250 г цільного йогурту гарбузове насіння Інструкції: 1.У киплячій воді відварити 400 г дрібної солодкої моркви, злити і зробити пюре в кухонному комбайні.
мука кукурудзяна - 250 г йогурт натуральний - 300 г яйця - 2 шт.масло вершкове - 2 ст ложки.мед - 1 / 2 ч ложки.насіння гарбуза - 50 г розпушувач для тіста - 1 / 2 ч ложки.сіль 1 щіпка Борошно змішайте з розпушувачем, йогуртом, збитими яйцями, маслом, медом, сіллю і замісити тісто.




Капуста з насіння