Насіння гарбуза багаті білком, клітковиною, залізом, міддю, магнієм, марганцем і фосфором, а також такими аміно-кислотами як аргінін і глутамінова кислота.
Торт з гарбуза
Тортз шоколаду

Новини

Гарбузове насіння все частіше опиняються в полі наукового інтересу дослідників.
З цією проблемою чоловіки не поспішають йти до лікаря.Одні сподіваються на
Прикладайте гарбузовий м'якуш до ран, їжте кашу при гастриті, а гарбузове насіння при простатиті.

Питання та відповіді

Чому мені дуже хочеться їсти гарбузове насіння і причому постійно?
Чи сильно калорійні гарбузове насіння?
Чим багаті насіння гарбуза?


Грушевий торт

Грушевий ТОРТ з шоколадною начинкою

Час приготування: 60 хв (включаючи заморожування) + 40 хв

Інгредієнти: На 6-8 порцій:

Тісто бризі:

175 гр (6 oz) Проста борошно

100 гр (4 oz) вершкового масла, порізаного кубиками

2 ст л цукру

1 яєчний жовток

Зверху:

1 яйце

1 яєчний жовток

142 мл вершків

кілька крапель ванильнойесенції

Начинка:

3-4 стиглі груші

100 гр (4 oz) чорного шоколаду хорошої якості (близько 70% какао), порізаного

1-2 ст л цукру

Інструкції: Незрівнянний торт, дуже простий, якщо уважно прочитати рецепт.Груша тане з шоколадом і з разу в раз (вам обов'язково захочеться робити цей торт знову і знову) виходить божественна кремова начинка.

Тісто:

1.Просіяти борошно на стіл.Зробити в центрі колодязь.З'єднати масло (воно має бути трохи м'яким - см поради нижче), жовток, цукор, сіль і 1 ст л холодної води.Вилити в центр суміш і замісити з борошном.Якщо тісто занадто кришиться, додайте ще 1 ст л води і пам'ятайте руками 4-5 раз.Воно повинно вийти м'яким і непріліпающмі до рук.Скачайте кулю, загорніть його в пергамент або плівку і остуджують в холодильнику 15 хв, поки воно не стане твердим.

2.Взяти низьку груглую форму з роз'ємним дном діаметром 24 см.Розкачати тісто на столі, намагаючись використовувати якнайменше борошна.Покласти тісто в форму і злегка притиснути до стінок.Проткнути підставу виделкою і остудити в холодильнику ще 15 хв.Розігріти духовку до 180 гр С і нагріти деко.

Начинка:

3.Для крему збити 1 ціле яйце, яєчний жовток, вершки і ваніль.Порізати навпіл груші, очистити від шкірки і насіння груші.Нарізати круши тонкими скибочками впоперек, зберігаючи їх форму.Посипати шоколадом тісто.

4.Розкласти груші на шоколаді, як пелюстки квітки.Залити кремом.Поставити форму з тортом на деко і запікати 10 хв.Знизити температуру духовки до 180 гр С / Gas 4 і піч ще 20-25 хв до появи коричневої скоринки.Якщо груші не закарамелізіровалісь, поставте торт під гриль на 2-3 хвилини.Дати торту охолонути 5-10 хв перед тим, як діставати.

Подавати при кімнатній температурі.

Поради:

Коли робите тісто, заморожене масло з холодильника можна покласти в пластиковий пакет і побити качалкою - це його пом'якшить.

Краще використовувати форму з раз'емним дном, щоб легше було дістати торт.

Змазування форми маслом перед випічкою надає тесту запечену скоринку знизу.

Використовуйте стиглі груші - вони " розтануть " при випічці і вийде смачний шоколадний соус.

Те, як порізані груші дозволяє їм не тільки симпатичніше виглядати, але і більш добре пропектися.Також груші можна різати і викладати на тарілку і для салатів, наприклад, коли подаєте до сиру з горіхами.

Поламайте шоколад руками, а потім перейдіть в кухонному комбайні, щоб порізати його більш дрібно - це простіше, ніж різати його ножем.



Як зробить кремовий торт

Статті

Які з насіння краще - маленькі чорні чи білі великі насіння гарбуза - вимагає детального вивчення з точки зору дієтологів.
Вона має корисні і навіть лікувальними властивостями.Корисні властивості мають і гарбузове насіння.
Основні характеристики Альтернативне назва: яловичина, обсмажена з овочами і гарбузовим насінням Вид кухні: інтернаціональна подієвості: блюдо на кожен день Порції: 1 Час: 20 Тип страви по основному продукту: м'ясо, овочі за способом приготування: смаження по подачі: основні страви Готує за Складність: легко за часом: швидко Інгредієнти Гарбузове насіння 1 год.л.Яловичина (філе) 150 г Оливкове масло 1 ст.л.Стручкова квасоля 100 г Зелена цибуля (стебло) 1 шт Морква 2 шт Цибуля ріпчаста 1 шт Часник 1 зубчик Розмарин 0.50 год.л.Оцет бальзамічний 2 ст.л.Мед 1 год.л.Сіль за смаком Перець чорний мелений за смаком Спосіб приготування Насіння підсмажуємо на сковороді без додавання жиру.




Торт з шоколадною на чинкою пошагово