Вміщені в насінні гарбуза корисні речовини мають легку сечогінну і послаблюючу дію, допомагають при метеоризмі і навіть можуть виводити з організму важкі метали (свинець та ін.)

Новини

Яскраві помаранчеві насіння гарбуза, крім смачної гарбузової каші і безлічі інших смачних і корисних страв, дарують нам ще й чудові й універсальні гарбузове насіння.
Американська дослідниця Sheryl Walters встановила, що гарбузове насіння - сильний афродизіак.
Гарбуз є символом процвітання і родючості в багатьох країнах Сходу таких, як Індія і Китай.

Питання та відповіді

Куди можна додавати насіння гарбуза?
Чим так корисні гарбузове насіння?
Для чого їдять гарбузове насіння?



Що містять гарбузове насіння?

Яскраві помаранчеві насіння гарбуза, крім смачної гарбузової каші і безлічі інших смачних і корисних страв, дарують нам ще й чудові й універсальні гарбузове насіння.


Що містять гарбузове насіння?

Яскраві помаранчеві насіння гарбуза, крім смачної гарбузової каші і безлічі інших смачних і корисних страв, дарують нам ще й чудові й універсальні гарбузове насіння.Це не просто смачна і корисна страва, це справжнє джерело вітамінів, мікроелементів і інших корисних речовин, а також цілющих властивостей , що допомагають від багатьох захворювань.

Гарбузове насіння містять елементи заліза, міді, марганцю, цинку і фосфору, а також амінокислоти.У менших кількостях містять кальцій, калій, селен, фолієву кислоту і ніацин, вітаміни групи В, Е, РР.Завдяки такому поєднанню мікроелементів, вітамінів і кислот насіння гарбуза в сирому вигляді застосовується для видалення кишкових паразитів з організму.Гарбузова насіння - одне з небагатьох засобів, що не містять токсини і не дає побічні ефекти.Як глистогінний засіб застосовується в поєднанні з медом.Показано до застосування як дорослим, так і дітям.

Фосфор в поєднанні з цинком сприяє поліпшенню діяльність головного мозку, стимулює роботу кровоносної системи.Завдяки високому вмісту цинку насіння використовується для профілактики простатиту і запалення передміхурової залози.Завдяки унікальності свого складу гарбузова насіння використовується при хворобах нирок, сечового міхура.Суміш гарбузової насіння і конопляного насіння , змішаного в рівних частках застосовують при затримках сечовипускання, появи крові в сечі.

Олія з насіння гарбуза є одним з найбагатших масел за складом рослинного походження.Кулінарія країн Центральної та Західної Європи застосовує гарбузове масло в рецептах приготування багатьох страв, а не соняшникова або оливкова.Олія з гарбузового насіння є гарною підмогою при лікуванні туберкульозу, проносу, сухості в носової порожнини.Масло насіння гарбуза є основою ліки під назвою «Тиквеол».



Статті

Інгредієнти для рецепта Гарбузове насіння по-східному гарбузове насіння - 1 склянка вершкове масло - дві столові ложки сушений часник - одна чайна ложка сіль - дві чайних ложки чорний мелений перець - 1 / 4 ст.ложки Спосіб приготування рецепту Гарбузове насіння по-східному Закип'ятити 2 чашки води.
Вчені досі не можуть сказати точно, що таке гарбуз - овоч, фрукт або ягода.
Основні характеристики Вид кухні: дитяча, домашня, українська подієвості: дитяче свято, святкова кухня Порції: 8 Час: 40 Тип страви по основному продукту: - за способом приготування: смаження по подачі: десерти і випічка Приготування за складністю: легко за часом: середньо Інгредієнти Насіння гарбузове (очищені) - 1 ст 1 стакан Цукор - 1,25 ст 1.25 стакан Мед - 0.75 ст 0.75 стакан Масло вершкове - 3 ст.л.3 ст.л.Масло вершкове (розтоплене) - 2 ст.л.2 ст.л.Спосіб приготування Насіння обсмажуємо протягом 3 хвилин на добре розігрітій сковороді, постійно помішуючи, до золотистого кольору.