Гарбуз є символом процвітання і родючості в багатьох країнах Сходу таких, як Індія і Китай.Перші гарбуза були насправді з Індії і відправлені в Китай.
Врожайність кабакових зернят
Технiка для виберання гарбузового насiння

Новини

Гарбуз є символом процвітання і родючості в багатьох країнах Сходу таких, як Індія і Китай.
Прикладайте гарбузовий м'якуш до ран, їжте кашу при гастриті, а гарбузове насіння при простатиті.
З цією проблемою чоловіки не поспішають йти до лікаря.Одні сподіваються на

Питання та відповіді

Чим багаті насіння гарбуза?
Для чого є гарбузове насіння? Невже в гарбузі тільки вони корисні?
Куди можна додавати насіння гарбуза?


Обладнання для збору гарбузів

Виробництво гарбузового насіння

Процес виробництва гарбузового насіння виглядає таким чином:

1.На 870 га землі навесні висаджуються насіння гарбуза (приклад для сорту "Волзька сіра").

2.Після сходу насіння гарбуза проводиться міжрядний культивування для видалення бур'янів та забезпечення доступу поживних елементів.Пізніше проводиться ручна прополка.

3.Збір врожаю гарбуза відбувається з 5-10 вересня і закінчується до 10 жовтня.Мінімальна врожайність насіння гарбуза за последніe 5 років складає 200 кг з гектара.Збирання врожаю проводиться за допомогою комбайна.

4.Зібрані насіння надходять в цех на відділення від пульпи і мийку.

5.Після відбувається сушка насіння "Волзька сіра" на столах з допомогою теплогенераторів.

6.Осушені насіння проходять подвійну очищення і калібрування на калібрувальному агрегаті.

7.Підготовлені насіння гарбуза розфасовуються в мішки по 25 кг.

8.Доставка семечeк гарбуза покупцеві, смаження з сіллю і упаковка роізводітся під власною торговою маркою компанії.



Урожайність тикви

Статті

Вибираючи насіння, варто знати, чим саме вони корисні і як краще їх використовувати.
Основні характеристики Вид кухні: дитяча, домашня, українська подієвості: дитяче свято, святкова кухня Порції: 8 Час: 40 Тип страви по основному продукту: - за способом приготування: смаження по подачі: десерти і випічка Приготування за складністю: легко за часом: середньо Інгредієнти Насіння гарбузове (очищені) - 1 ст 1 стакан Цукор - 1,25 ст 1.25 стакан Мед - 0.75 ст 0.75 стакан Масло вершкове - 3 ст.л.3 ст.л.Масло вершкове (розтоплене) - 2 ст.л.2 ст.л.Спосіб приготування Насіння обсмажуємо протягом 3 хвилин на добре розігрітій сковороді, постійно помішуючи, до золотистого кольору.
Час приготування: 60 хв (включаючи заморожування) + 40 хв Інгредієнти: На 6-8 порцій: Тісто бризі: 175 гр (6 oz) Проста борошно 100 гр (4 oz) вершкового масла, порізаного кубиками 2 ст л цукру 1 яєчний жовток Зверху : 1 яйце 1 яєчний жовток 142 мл вершків кілька крапель ванильнойесенції Начинка: 3-4 стиглі груші 100 гр (4 oz) чорного шоколаду хорошої якості (близько 70% какао), порізаного 1-2 ст л цукру Інструкції: Незрівнянний торт, дуже простий, якщо уважно прочитати рецепт.




Гарбуз сіра волжська