Сирі гарбузове насіння - це джерело корисних масел, вітамінів і мінеральних елементів.Гарбузове насіння в сирому вигляді успішно виконують роль " віагри " - вони дуже корисні для чоловічого потенціалу.
Гарбузове насіння з медом
Гарбузове насіння з медом

Новини

Прикладайте гарбузовий м'якуш до ран, їжте кашу при гастриті, а гарбузове насіння при простатиті.
Якщо ви дбаєте про свою шкіру, то зверніть увагу на корисні властивості гарбузового насіння (насіння), які надзвичайно багаті вітамінами, мінералами, корисними жирами і харчовими волокнами.
Киянка 27-річна Валентина два роки не могла вилікувати алергічний висип на руках.

Питання та відповіді

В чому користь чи шкода насіння гарбуза?
Чим так корисні гарбузове насіння?
Чим загрожує їсти щодня гарбузове насіння?


Гарбузове насиння змедом

Насіння гарбузове в меду

Основні характеристики

Вид кухні: дитяча, домашня, українська

Наповненості: дитяче свято, святкова кухня

Порції: 8

Час: 40

Тип страви

по основному продукту: -

за способом приготування: смаження

по подачі: десерти і випічка

Приготування

по складності: легко

за часом: середньо

Інгредієнти

Насіння гарбузове (очищені) - 1 ст 1 стакан

Цукор - 1,25 ст 1.25 стакан

Мед - 0.75 ст 0.75 стакан

Масло вершкове - 3 ст.л.3 ст.л.

Масло вершкове (розтоплене) - 2 ст.л.2 ст.л.

Спосіб приготування

Насіння обсмажуємо протягом 3 хвилин на добре розігрітій сковороді, постійно помішуючи, до золотистого кольору.Даємо насінням охолонути.

Потім мед з'єднуємо з цукром і розтоплюємо на невеликому вогні, постійно помішуючи, до повного розчинення цукру.Всипаємо в медову масу підготовлені насіння і готуємо, постійно помішуючи протягом 3 хвилин.Потім знімаємо масу з вогню і поступово додаємо вершкове масло.Все перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин.

Розтопленим вершковим маслом змащуємо формочки для кондитерських виробів і за допомогою ложки викладаємо готову масу у формочки.Верхівку злегка змащуємо розтопленим вершковим маслом і даємо охолонути.

Потім витягуємо готові «цукерочки», кладемо кожну в різнокольоровий поліетиленовий пакетик і обв'язуємо кольоровою стрічкою.



Гарбузове насіння з медом

Статті

Час приготування: 60 хв (включаючи заморожування) + 40 хв Інгредієнти: На 6-8 порцій: Тісто бризі: 175 гр (6 oz) Проста борошно 100 гр (4 oz) вершкового масла, порізаного кубиками 2 ст л цукру 1 яєчний жовток Зверху : 1 яйце 1 яєчний жовток 142 мл вершків кілька крапель ванильнойесенції Начинка: 3-4 стиглі груші 100 гр (4 oz) чорного шоколаду хорошої якості (близько 70% какао), порізаного 1-2 ст л цукру Інструкції: Незрівнянний торт, дуже простий, якщо уважно прочитати рецепт.
Інгредієнти: На 1 чашку: 1 гарбуз 5 ст л цукру 1 / 4 ч л солі 1 / 4 ч л меленої зіри 1 / 4 ч л меленої кориці 1 / 4 ч л меленого імбиру щіпка кайенского перцю 1 1 / 2 ч л арахісового рослинного масла Інструкції: Гарбузове насіння потрібно повністю висушити в духовці перед тим, як змішувати зі спеціями.
Олія з насіння гарбуза містить в собі невичерпні запаси життєвої енергії для людського організму! Гарбузове масло є одним з найбагатших джерел цинку, необхідного чоловікам від народження до старості.




Гарбузове насіння з медом