Насіння гарбуза багаті білком, клітковиною, залізом, міддю, магнієм, марганцем і фосфором, а також такими аміно-кислотами як аргінін і глутамінова кислота.
Калорийнисть кабачкового насиння
Ликувальни властивости кабачкового насиння

Новини

Гарбуз є символом процвітання і родючості в багатьох країнах Сходу таких, як Індія і Китай.
Гарбузове насіння - один з головних джерел цинку.Особливо потрібен цинк організму чоловіків, причому в різному віці: у підлітковому, коли раптом з'являються вугри, виникає себорея, жирна лупа у волоссі, а також в середньому і літньому при таких захворюваннях, як простатит.
Гарбузове насіння все частіше опиняються в полі наукового інтересу дослідників.

Питання та відповіді

Для чого є гарбузове насіння? Невже в гарбузі тільки вони корисні?
Чим багаті насіння гарбуза?
Чому мені дуже хочеться їсти гарбузове насіння і причому постійно?


Калорийнисть кабачкового насиння

Гарбузове насіння по-східному

Інгредієнти для рецепта Гарбузове насіння по-східному

гарбузове насіння - 1 стакан

вершкове масло - дві столові ложки

сушений часник - одна чайна ложка

сіль - дві чайних ложки

чорний мелений перець - 1 / 4 ст.ложки

Спосіб приготування рецепту Гарбузове насіння по-східному

Закип'ятити 2 чашки води.Додамо чайну ложку солі і розчинний.

Покладемо в киплячу воду кабачкові насіння і кип'ятимо 15 хвилин на маленькому вогні.Кип'ятимо для того, щоб насіння зсередини просочилися сіллю.

За допомогою серветок або паперового рушника приберемо вологу з насіння.

Розтопимо вершкове масло і додамо в нього сіль, що залишилася, часник і перець.Отриману суміш з'єднаємо з насінням і добре перемішаємо.

Потім насіння викладемо на деко і запікаємо в духовці поки вони не придбають золотистий колір.



Ликувальни властивости кабачкового насиння

Статті

Гарбуз вважається одним з найдавніших харчових рослин, однак про місце походження гарбуза на даний момент не існує єдиної думки.
Своїми лікувальними якостями «білі насіння» зобов'язані великій кількості (36-52%) жирного масла.
Час приготування: 10 хв + 10 хв Калорійність: В 1 порції: 140 ККалорії, 9 гр жирів (докладніше) Інгредієнти: На 4 порції: 40 гр (1 1 / 2 oz) вершкового масла 1 цибуля-шалот, дрібно порізаний 25 гр ( 1 oz) гарбузового насіння 25 гр (1 oz) кедрових горішків 50 гр (1 3 / 4 oz) родзинок 1 великий качан цвітної капусти, поламаний на окремі квіточки Інструкції: 1.Розтопити масло в сковороді, обсмажити цибулю до м'якості.




Калорийнисть кабачкового насиння