Гарбузи також корисні для зменшення сухості шкіри.Це допомагає знизити лущення.Прищі, плями і ластовиння можна також прибирати за допомогою гарбуза.
Тісто на сирові
Тісто на сирові

Новини

"Працюю водієм маршрутки.Робота нервова, постійні протяги.
Якщо ви дбаєте про свою шкіру, то зверніть увагу на корисні властивості гарбузового насіння (насіння), які надзвичайно багаті вітамінами, мінералами, корисними жирами і харчовими волокнами.
Американська дослідниця Sheryl Walters встановила, що гарбузове насіння - сильний афродизіак.

Питання та відповіді

Що могли зробити гарбузове насіння?
Чи сильно калорійні гарбузове насіння?
Як насіння гарбуза допоможе позбутися лямблій?


Тісто на сирові

Хліб з сиром і гарбузовим насінням

Нарешті я добралася до цього хліба, вже давно на нього дивилася, але при такому достатку рецептів, просто очі розбігаються.

Джерело цього рецепта блог від майстра-пекаря Supke, йому належить пекарня в Sommerda і він охоче ділиться своїми рецептами.

Хліб вийшов дуже смачний, сир робить хліб соковитіше і хліб довго не втрачає свою свіжість.Як і у всіх пекарських формулах до складу індігріентов входять дріжджі, Ви можете обійтися і без них.В оригінальному рецепті для закваски береться шрот, я замінила його на цельнозерновую борошно.Мускат - родзинка в цьому хлібі, тільки не переборщіть.

На 2 булки, кожна ~ 1 кг

Закваска:

20 г житнього стартера

200 г житнього борошна цільнозерновий

200 г води 30 ° C

День до випічки підгодувати стартер.

Мочка:

190 г житнього шроту

220 г спельтовой цільнозерновий борошна (можна замінити на пшеничне цельнозерновую)

110 г вівсяних пластівців

20 г соняшникового насіння

17 г кунжуту

110 г гарбузового насіння

24 г солі

600 мл води

Кунжут, соняшникове і гарбузове насіння злегка обсмажити на сухій сковорідці.

У мисці змішати: шрот, цельнозерновую борошно, вівсяні пластівці, обсмажені злаки, сіль і теплу воду.Накрити і залишити набухати саме мало на 3 години, можна і на ніч.

Для тіста:

400 г закваски

Вся мочка

440 г пшеничного борошна хлібної (у Німеччині тип 550)

110 г дрібнозернистого сиру

10 г свіжих дріжджів (за бажанням)

2 щіпки меленого мускатного горіха

Гарбузове насіння для посипання хліба

2 форми для випічки хліба, довжиною ~ 24-25 см добре змастити сл.маслом і обсипати борошном.

Змішайте всі інгредієнти і місіть тісто міксером на повільній швидкості 10 хвилин або руками хвилин 15.У вас повинно вийти м'яке тісто, за необхідності додайте невелику кількість води.Готове тісто накрийте і залиште відпочивати на 30 хвилин.потім ще раз вимісити тісто, місити 10 хвилин міксером на повільній швидкості або 10 хвилин руками.тісто розділити на 2 рівні частини, сформувати овальні буханця і покласти їх швом вниз у форми для випічки хліба.Поверхня хліба змастіть водою, посипте гарбузовим насінням і надавіть насіння рукою.запхати форми в поліетиленовий мішок і поставте расстаіваться при кімнатній температурі на 60 хвилин (якщо ви робили тісто без дріжджів, то расстойка буде ~ 2-3 години).

Десь 30 хвилин до випічки дозволите духовку на 260 ° С і підготуйте все для пара.

Випікайте 5 хвилин з парою, потім приберіть посудину з водою з духовки або відкрийте дверцята щоб вийшов пар, зменшіть температуру на 180 ° C і випікайте хліб ще хвилин 60-70 (час випічки залежить від консистенції тесту, чим м'якше тісто - тим довше печеться хліб ).Під кінець випічки накрийте хліб фольгою, щоб гарбузове насіння не почорніли (я пекла останні 10 хвилин без форми).

Варіант: замість сиру додайте в тісто 100г тертого сиру гауда і 30 мл води, хліб зверху посипати тертим сиром.Тоді обов'язково накрийте хліб фольгою після половини часу випічки.



Шрот гарбузовий насіння

Статті

Розбираємося з педіатром, не підхопив ваша дитина паразитів на вулиці Найпопулярніша нині тема для обговорення у матусь у нашому дворі - яку заразу можна підхопити в пісочниці.
При обробці гарбуза не викидайте насіння - вони не тільки корисні просто так, але їх можна використовувати в салатах, печиво і торти: наприклад, можна додавати в мюслі або зробити батончик з мюслі.
Час приготування: 25 хв + 20 хв Калорійність: В 1 порції: 317 ККалорії, 12 гр жирів (докладніше) Інгредієнти: На 9 порцій: 280 гр (10 oz) простий борошна 1 ст л пекарського порошку 2 ст л меленої кориці 1 ст л солі 3 яйця 175 мл (6 fl oz) молока 85 гр (3 oz) вершкового масла, м'якого 175 гр (6 oz) цукру 350 гр (12 oz) очищеної гарбуза, натертої на тертці щіпка гарбузового насіння Інструкції: 1.Розігріти духовку до 200 гр С/400 F / Gas 6.Змастити маслом спеціальну форму для кексів (з 9 поглибленнями) або поставте на деко 9 формочок для кексів.




Шрот гарбузовий насіння